Shikoni sa Parti ka pjedhe komunizmi ne Shqipëri.

FB_IMG_1457687549181

 

SKEDAT
23 MAJ 2013 – 17:06
Listat shumemërore e partive politike
për Zgjedhjet parlamentare 2013
Lista shumemërore
Koalicioni “Aleanca për Punësim Mirëqenie dhe Integrim” me shkronja nistore (APMI)
Nr. Subjekti Politik Shkronjat nistore
1 Partia Demokratike PD
2 Partia Republikane Shqiptare PR
3 Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet P.D.I.U
4 Levizja per Zhvillim Kombetar LZHK
5 Partia Agrare Ambjentaliste e Shqiperise P.A.A.
6 Partia Levizja e Legalitetit PLL
7 Partia Balli Kombetar P.B.K
8 Partia Bashkimi Liberal Demokrat BLD
9 Aleanca Demokratike AD
10 Partia Balli Kombetar Demokrat PBKD
11 Partia Demokristiane e Shqiperise PDK
12 Partia e të Drejtave të Mohuara e Re P.D.M.-e Re
13 Partia Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen M.E.G.A
14 Partia Konservatore KONS
15 Partia Ora e Shqiperise P.O.SH
16 Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar PBD
17 Partia Aleanca e Maqedonasve per Integrim Europian A.M.I.
18 Partia Lidhja Demokristiane e Shqiperise L.D.K
19 Partia Emigracionit Shqiptar PESH
20 Partia Lëvizja Shqipëria e Re PLSHR
21 Partia e te Drejtave te Mohuara P.D.M.
22 Partia Bashkimi Popullor I Pensionisteve Shqiptar PBPPSH
23 Partia Aleanca per Demokraci dhe Solidaritet ADS
24 Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare P.R.V.SH.
25 Partia Demokracia e Re Europiane P.D.R.E
Koalicioni “Aleanca për Shqipërinë Europiane” me shkronja nistore (ASHE)
Nr. Subjekti Politik Shkronjat nistore
1 Partia Socialiste e Shqiperise PS
2 Aleanca Arbnore Kombetare AAK
3 Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane ABDE
4 Partia Ambjentaliste PA
5 Partia Ardhmërija Shqiptare PASH
6 Partia Bashkimi Republikan Shqiptar PBR
7 Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet P.D.I.P
8 Partia e Çështjeve Shqiptare P.Ç.SH
9 Partia e Gjelber P.GJ
10 Partia e Punës e Shqipërisë P.P.Sh
11 Partia e Reformave Demokratike Shqiptare P.R.D.Sh
12 Partia Unitetit Kombetar PUK
13 Partia G 99 G 99
14 Partia Komuniste e Shqipërisë PKSH
15 Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori PKSH- 8 Nëntori
16 Partia Kristian Demokrate e Shqipërisë PKDSH
17 Partia Levizja Demokratike per Ndryshim P.L.D.N
18 Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve LDSH
19 Partia Mendimi I Djathte Liberal MDL
20 Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve P.M.D.E
21 Partia Personat me Aftësi të Kufizuar PPAK
22 Partia Rruga e Lirisë PRRL
23 Partia Shqiptare Atdheu PSHA
24 Partia Socialpuntore Shqiptare PSP
25 Partia Socialiste e Moderuar PSM
26 Partia Socialiste e Vertete 91 PSV 91
27 Partia Toleranca e Re e Shqipërisë P.T.R. e Shqipërisë
28 Partia Ligj dhe Drejtësi PLiDr
29 Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare P.L.P.SH
30 Partia Lëvizja Socialiste për Integrim LSI
31 Partia Bashkimi per te Drejtate Njeriut PBDNJ
32 Partia Demokracia Sociale P.D.S
33 Partia Social Demokrate PSD
34 Partia Aleanca Demokristiane e Shqiperise ADK
35 Partia Pajtimit Kombëtar P.P.K.
36 Partia Aleanca Popullore AP
37 Partia e Punes e Shqiperise e Riorganizuar P.P.SH.R
PARTITE JASHTE KOALICIONEVE
Nr. Subjekti Politik Shkronjat nistore
1 Aleanca Kuq e Zi AK
2 Fryma e Re Demokratike FRD
3 Partia Lidhja per Drejtesi e Progres LDP
4 Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë PPKDSH